Watertechniek en irrigatiesystemen

Watertechniek en irrigatiesystemen

Watertechniek en irrigatiesystemen toepassen om bruikbaar water op kwaliteit te houden en slecht water te verbeteren. Dat is ons doel. Niet alleen groene tuinen maar ook groene daken en groene gevels. Mastop Totaaltechniek BV zorgt er namelijk voor dat uw groenprojecten groen blijven, zelfs onder zware omstandigheden! Wij creëren een compleet irrigatienetwerk zodat uw planten gegarandeerd zijn van water en voeding. Hemelwater kunnen wij voor u opslaan en filteren, zodat dit samen met drainwater de basis vormt voor uw groenproject.

Irriview: irrigatiesystemen met afstandsbeheer

Met behulp van Irriview afstandsbeheer kunnen wij uw project monitoren en zien wij erop toe dat precies de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen beschikbaar zijn. Met Irriview beschikt u over een bijzonder geavanceerd irrigatiesysteem waarmee uw groenproject 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bewaakt wordt. U kunt hiermee voorkomen dat er soms onherstelbare schade ontstaat aan de kostbare beplanting door technische mankementen zoals bijvoorbeeld stroomstoring en/of stagnatie van wateraanvoer. We hebben irrigatiesystemen met afstandsbeheer voor:

Vegetatiegevels

Daktuinen

Openbaar groen

Binnen beplanting

Irriview - powered by Mastop Totaaltechniek BV

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Watermanagement

Wij maken volop gebruik van de laatste technieken op het gebied van automatisering om het watermanagement van uw project voor u uit handen te nemen.

Datacommunicatie, automatische telefoonkiezers en nachtvorstmelders