Watertechniek en irrigatiesystemen

Watertechniek en irrigatiesystemen

Watertechniek en irrigatiesystemen toepassen om bruikbaar water op kwaliteit te houden en slecht water te verbeteren. Dat is ons doel. Niet alleen groene tuinen maar ook groene daken en groene gevels. Mastop Totaaltechniek BV zorgt er namelijk voor dat uw groenprojecten groen blijven, zelfs onder zware omstandigheden! Wij creëren een compleet irrigatienetwerk zodat uw planten gegarandeerd zijn van water en voeding. Hemelwater kunnen wij voor u opslaan en filteren, zodat dit samen met drainwater de basis vormt voor uw groenproject.

 

 

Datacommunicatie, automatische telefoonkiezers en nachtvorstmelders

U wilt continue inzicht hebben in de processen. Alleen op die manier kunt u tijdig bijsturen en voorkomt u onnodige schade. Dat is in de huidige tijd met alle mogelijkheden van internet geen probleem, maar het moet wel veilig en betrouwbaar zijn! Het is goed om bijvoorbeeld bij storingsmeldingen, nachtvorstmelders etc. na te gaan welke risico’s er zijn en op welke wijze dat het beste geïnstalleerd kan worden.

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste (data) communicatie en de juiste apparatuur.
Tevens zijn er mogelijkheden om processen door ons te laten monitoren. Zo hebben wij inmiddels meer dan 100 groenprojecten in beheer die wij monitoren.

Irriview: irrigatiesystemen met afstandsbeheer

Met behulp van Irriview afstandsbeheer kunnen wij uw project monitoren en zien wij erop toe dat precies de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen beschikbaar zijn. Met Irriview beschikt u over een bijzonder geavanceerd irrigatiesysteem waarmee uw groenproject 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bewaakt wordt. U kunt hiermee voorkomen dat er soms onherstelbare schade ontstaat aan de kostbare beplanting door technische mankementen zoals bijvoorbeeld stroomstoring en/of stagnatie van wateraanvoer. We hebben irrigatiesystemen met afstandsbeheer voor:

Vegetatiegevels

Daktuinen

Openbaar groen

Binnen beplanting

Irriview - powered by Mastop Totaaltechniek BV

Klik hier voor meer informatie!

 

 

 

MT/Micro controller

Ontdek de mogelijkheid om zelf de watergift van uw groenprojecten te sturen met de compacte MT/Micro Controller. Dit regelsysteem in zakformaat controleert 24/7 het waterniveau van uw groene gevel, dak of project en stuurt deze bij wanneer nodig. Ook met een handige alarmfunctie en mogelijkheid tot toevoegen van een lichtplan of GSM alarmmelder.