Substraat- en klimaatcomputers Agriware

Substraat- en klimaatcomputers Agriware

Mastop Totaaltechniek is dealer van Agriware substraat-en-klimaatcomputers. Deze computers blinken uit in bedieningsgemak, veelzijdigheid en bedrijfszekerheid. Met name de bemestingssoftware is simpel en bijzonder nauwkeurig. Een Agriware –hoe eenvoudig ook- is altijd uit te breiden met meer mogelijkheden zonder iets van de bestaande configuratie weg te moeten doen. U kunt dus altijd upgraden en gooit nooit iets van uw eerdere investering weg. Zo kunnen de klimaat- en substraatcomputers van Agriware meegroeien met uw behoefte en organisatie.

De computer heeft een centrale procescomputer met een overzichtelijke bediening met een 7 regelig display op de behuizing. Via de menukeuze knoppen onder het display wordt men eenvoudig en stapsgewijs door het Nederlandstalige bedieningsmenu geleidt. Dus géén codes, maar gewoon Nederlands!

De klimaat- en substraatcomputer kan als optie worden voorzien van de module Windows bediening. Hiermee zorgt u ervoor dat de software volledig grafisch is aangesloten op een een desktop en u ook met een PC de klimaat- en substraatcomputer kunt bedienen. Door deze optie hoeft u niet meer de computers op locatie te bedienen, maar kunt u dit doen vanaf elke gewenste locatie.

Filters, pomp- en substraatunits

Uw pomp- of substraat unit wordt door ons geheel in eigen beheer gemaakt. Zo kunnen wij maatwerk leveren. De units worden in een compact formaat gemaakt. Ze worden voorzien van betrouwbare en energiezuinige componenten. Wij leveren en installeren ook de juiste filters voor uw installatie. Want de juiste waterkwaliteit in combinatie met de juiste voedingsstoffen zijn van groot belang om de kwaliteit van uw planten en bloemen te garanderen. Denk daarbij aan:

Filters

  Hand filters
  (Semi) automatische filters
  Screenfilters
  Zandfilters
  Slootfilters

Pomp- of substraat units

  Frequentieregelaars
  Mengblowers
  Mengunits
  Regelingen op basis van EC, Ph, en Proportioneel
  Pompen

 

Wij kunnen u adviseren wat de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij kunnen daarbij indien gewenst het combineren met klimaat en substraatcomputer. Zo heeft u een totaaloplossing met de juiste automatisering, pomp(en) , substraatregeling en filtratie op maat.