Tuinbouw

Tuinbouw

Mastop Totaaltechniek is de totaalleverancier voor de boomkwekerij en glastuinbouw. Omdat u alle uit te voeren werkzaamheden door één partij kunt laten uitvoeren heeft u geen onduidelijkheden of grijze gebieden.  Leidingen voor de beregening en elektra kunnen bijvoorbeeld door ons meteen samen met de aanleg van de teeltvloer gelegd worden: dat is efficiënt en gemakkelijk: u heeft één aanspreekpunt!

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor:

  Teeltvloeren, schaduwhallen en windkeringen,
  Beregening en wateropslag
  Filter, Pomp- en substraatunits
  Klimaat- en substraatcomputers
  Datacommunicatie, automatische telefoonkiezers en nachtvorstmelders

 

Bekijk binnenkort hier de foto’s van onze laatste projecten!

 

Beregening en wateropslag

Wij beschikken over jarenlange ervaring en wij houden in het ontwerp rekening met alle voor u belangrijke factoren. Voor ons is elke klus namelijk maatwerk! Mastop Totaaltechniek is dé specialist als het gaat om het realiseren van een beregeningssysteem voor uw kwekerij. Zowel in de kas als buiten. Wij vinden de manier om de watergift in uw kas, teeltvloer of groenprojecten te optimaliseren.

Beregening

  Druppelbevloeing
  Kasberegening
  Containerveldberegening
  Beregening volle grond
  Nachtvorstberegening
  Eb vloed systemen

Wateropslag

  Watersilo’s
  Waterbassins
  Verzamelputten

 

 

Substraat- en klimaatcomputers Agriware

Mastop Totaaltechniek is dealer van Agriware substraat-en-klimaatcomputers. Deze computers blinken uit in bedieningsgemak, veelzijdigheid en bedrijfszekerheid. Met name de bemestingssoftware is simpel en bijzonder nauwkeurig. Een Agriware –hoe eenvoudig ook- is altijd uit te breiden met meer mogelijkheden zonder iets van de bestaande configuratie weg te moeten doen. U kunt dus altijd upgraden en gooit nooit iets van uw eerdere investering weg. Zo kunnen de klimaat- en substraatcomputers van Agriware meegroeien met uw behoefte en organisatie.

De computer heeft een centrale procescomputer met een overzichtelijke bediening met een 7 regelig display op de behuizing. Via de menukeuze knoppen onder het display wordt men eenvoudig en stapsgewijs door het Nederlandstalige bedieningsmenu geleidt. Dus géén codes, maar gewoon Nederlands!

De klimaat- en substraatcomputer kan als optie worden voorzien van de module Windows bediening. Hiermee zorgt u ervoor dat de software volledig grafisch is aangesloten op een een desktop en u ook met een PC de klimaat- en substraatcomputer kunt bedienen. Door deze optie hoeft u niet meer de computers op locatie te bedienen, maar kunt u dit doen vanaf elke gewenste locatie.

Filters, pomp- en substraatunits

Uw pomp- of substraat unit wordt door ons geheel in eigen beheer gemaakt. Zo kunnen wij maatwerk leveren. De units worden in een compact formaat gemaakt. Ze worden voorzien van betrouwbare en energiezuinige componenten. Wij leveren en installeren ook de juiste filters voor uw installatie. Want de juiste waterkwaliteit in combinatie met de juiste voedingsstoffen zijn van groot belang om de kwaliteit van uw planten en bloemen te garanderen. Denk daarbij aan:

Filters

  Hand filters
  (Semi) automatische filters
  Screenfilters
  Zandfilters
  Slootfilters

Pomp- of substraat units

  Frequentieregelaars
  Mengblowers
  Mengunits
  Regelingen op basis van EC, Ph, en Proportioneel
  Pompen

 

Wij kunnen u adviseren wat de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij kunnen daarbij indien gewenst het combineren met klimaat en substraatcomputer. Zo heeft u een totaaloplossing met de juiste automatisering, pomp(en) , substraatregeling en filtratie op maat.

 

 

 

Teeltvloeren en windkeringen

Wij installeren voor u de gewenste teeltvloer voor uw containerveld. Zowel horizontaal (op afschot), als verticaal afwaterend. Er zijn vele mogelijkheden: van eenvoudig, tot vloeren met lava/graniet en vloeren met de unieke floramat. Wij gebruiken hierbij uiteraard de beste materialen. Optimale teeltbeheersing met behulp van teeltvloeren in uw kas, of een stevige containerveld voor uw buitenteelt. Wij nemen het gehele project voor u uit handen. Dus van ontwerp tot aanleg. Want onze brede kennis op het gebied van watertechniek, gecombineerd met de beste kwaliteit materialen, staan garant voor een duurzame teeltvloer!

U bent bij ons dus ook aan het juiste adres voor:

Teeltvloeren met horizontale of verticale ontwatering
Eb-vloed systemen
Teeltvloeren op basis van lava, Floramat®, Megatrax® etc.
Vloeistofdichte vloeren onder kweektafels
Windkeringen
 Schaduwhallen met vast of beweegbaar dek
Reparatie en renovatie van bestaande teeltvloeren

Wij hebben inmiddels al honderden teeltvloeren gerealiseerd, bekijk hier onze mooiste projecten!