Mastop organiseert informatieavond zonnepanelen en zonne-energie

Mastop totaaltechniek organiseert op woensdagavond 3 juli a.s. een informatieavond over zonnepanelen, en zonne-energie.

Veel mensen denken er aan om te investeren in deze schone energiebron, maar hebben geen helder beeld van de mogelijkheden en beperkingen. En hoe zit het met de opbrengst van je investering? Hoeveel (belasting)voordeel valt er te behalen?

Op een laagdrempelige wijze wordt er uitleg gegeven over deze vragen. Je kunt op deze avond daarom niet alleen presentaties verwachten van experts op het gebied van zonne-energie en installatie, maar ook zal een accountant uitleggen welke mogelijkheden er zijn om te zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn op fiscaal gebied. Je komt alles te weten over de verschillende systemen die er op de markt zijn. Waar moet je op letten als het gaat om kwaliteitsverschillen?

Deze informatieve avond is gratis en bestemd voor zowel bedrijven als particuliere woningeigenaren die meer praktische informatie willen ontvangen hoe zij het dakoppervlak van de eigen woning zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken voor het produceren van energie. Uiteraard kunt je ook rechtstreeks vragen stellen.

De presentatie wordt verzorgd door: Mastop Totaaltechniek BV, VDH Solar BV en Alletto accountants

Locatie en aanmelden: 

De Avond wordt georganiseerd op 3 juli 2013 in de bovenzaal van “De Egelantier”, Raadhuisplein 1 Hazerswoude dorp.

Aanmelden kan door aanmelding via deze pagina, of door telefonische opgave tel 0172-231084