“De zon is gratis! Ook wij hebben zonnepanelen van Mastop totaaltechniek bv”

Een kreet die de laatste tijd steeds vaker wordt gezien in de regio Boskoop!

Nadat wij tijdens de Plantarium beurs de aandacht hebben gevestigd op het feit dat Mastop totaaltechniek bv ook zonnepanelen plaatst, zijn er vele positieve reacties binnengekomen en inmiddels honderden panelen verkocht. De meeste kopers kiezen er zelfs voor het totale energieverbruik voortaan zelf op te wekken!

Martin van Heijningen aan het woord. Op het dak van zijn loods zijn 44 zonnepanelen geplaatst met een totaal vermogen van 11000 Wp.

Martin:
Op het dak van mijn loods zijn 44 zonnepanelen geplaatst met een totaal vermogen van 11000 Wp.

Ik ben heel tevreden met het resultaat.
“Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen op internet, maar Mastop totaaltechniek bv zit dichtbij en was niet duurder dan de aanbieders via internet”.
“Nu ben ik verzekerd van een goede service van een in de buurt gelegen bedrijf. René heeft precies uitgerekend met welk vermogen het hoogste rendement zou worden behaald. Ik heb uiteindelijk gekozen voor panelen van Suntech omdat deze ook bij bewolking een behoorlijke opbrengst hebben. Het is nu herfst en de zon is niet te zien, maar nog steeds produceren de panelen een flinke hoeveelheid zonne-energie.
Uiteindelijk is alles perfect geregeld, van het ingraven van de kabel om het systeem te koppelen, tot de aanpassingen aan de bestaande installatie en de aansluiting bij de Kwh meter.
Kortom: ik ben erg tevreden met de manier waarop dit project is opgeleverd.”

Bent u benieuwd welke voordelen u kunt behalen?

In samenwerking met twee accountantskantoren heeft Mastop totaaltechniek bv informatiebladen samengesteld, waarin kort en bondig staat vermeld welke (belasting)voordelen te behalen zijn. Dat kan soms oplopen tot bijna 60{f54afdf30fb3dccc403ecc3ccbd21f9f74974683d89ca4355fdfde72441c4160}!

Voor informatie of een overzicht van de informatiebladen kunt u contact opnemen via info@mastop.nl of 0172 – 231084

P.S. Loopt uw boekjaar bijna af? Kijk dan beslist even naar úw situatie. Nu aanschaffen kan wellicht veel voordeel geven!