De perfecte oplossing voor verlichting van uw groenwand!

Mastop Totaaltechniek is de samenwerking aangegaan met Hortilux Schréder en levert vanaf vandaag ook verlichting op maat, speciaal voor groene wanden.
Hortilux Schréder is specialist op het gebied van kasverlichting. Zo wordt het grootste gedeelte van de Hollandse tomaten gekweekt onder verlichting van Hortilux..
Speciaal voor de verlichting van groene wanden zijn de HSE Daylight en de HSE Agro ontwikkeld. Deze armaturen zijn uitermate geschikt voor ruimtes waar geen of onvoldoende daglicht aanwezig is en kunnen ca 16m2 verlichten. De lamp heeft praktisch hetzelfde spectrum als doorsnee daglicht. Daarbij is een enkelzijdige reflector ontwikkeld, speciaal voor de toepassing op groene wanden. Een electronisch voorschakelapparaat zorgt voor een zeer lange levensduur, zodat de armatuur voldoet aan de vandaag de dag geldende duurzaamheidseisen.

Het armatuur is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
1. De HSE Agro speciaal geoptimaliseerd voor maximaal parlicht output
2. De HSE Daylight welke bij daglicht uitvoering is aangepast aan een zo natuurgetrouwe weergave.

Uiteraard helpen wij u graag bij de keuze voor de juiste verlichting. Verder kunt u ons altijd benaderen voor de installatie van de verlichting voor uw groene wand.