Elektrotechniek

Elektrotechniek

Onze afdeling elektrotechniek houdt zich bezig met alle zaken die te maken hebben met elektra. U bent immers op zoek naar bedrijfszekerheid en het hoogste rendement. Daarom realiseert onze afdeling elektrotechniek  zowel ontwerp als levering en installatie van de elektra binnen uw bedrijf. Op maat gemaakt, veilig en precies zoals u dat wenst!

U kunt dus ook bij ons terecht voor:

  Gemakkelijk te bedienen klimaat-, en substraatcomputers van Agriware
  Bekabeling en paneelbouw, kasten voor pompen, lucht- en schermmotoren
  Uw gehele elektra voor loods, kas en kantoor
  Datacommunicatie, automatische telefoonkiezers en nachtvorstmelders
  Jaarlijkse keuringen voor al uw elektrische toestellen

Bekijk binnenkort onze recente projecten op het gebied van Elektrotechniek!

 

 

 

Elektra energiemanagement

U wilt geen hoog energieverbruik, maar wel gemak en zekerheid? Met energiemanagement maken wij inzichtelijk wanneer en hoeveel energie u verbruikt. Met deze informatie kunnen vaak grote besparingen worden gerealiseerd door simpele maatregelen. In bepaalde gevallen kan zelfs de aansluiting van de energieleverancier verkleind worden. Een besparing van honderden euro’s per jaar!

Voorheen nam men een nieuwe aansluiting, wanneer de stroomtoevoer onvoldoende was voor het energieverbruik. Met de huidige technologie kunnen wij uw energieverbruik inzichtelijk maken. Zo weet u wanneer er een bepaalde energiebehoefte is en kunt op basis van de metingen bekijken of u daadwerkelijk een krachtigere stroomaansluiting nodig heeft.

Deze technologie is relatief nieuw en spreekt niet erg tot de verbeelding. Als wij uw energie huishouden in kaart brengen, is de eerste stap om meetapparatuur bij u te plaatsen.  Met deze apparatuur brengen wij gedurende een langere uw energiehuishouden in kaart.

Na deze periode maken wij een rapportage voor u op.  In deze rapportage kunt u zien wat het stroomverbruik is over de gehele dag. Hiermee heeft u ook gelijk in kaart, wanneer op de dag de knelpunten ontstaan.

Als u weet hoe de energieverdeling is gedurende de dag, kunt u ook spelen met het verbruik. Zo kunt u alles uit uw huidige stroomaansluiting halen. Daarnaast zijn er ook technologie oplossingen die u helpen om slim om te gaan met u energiehuishouden. Een grotere stroom aansluiting is niet altijd de beste oplossing.

De voordelen van energiemanagement op een rij:

 U weet of het economisch slim is om een grote stroomaansluiting te nemen
 Het maakt u bewust van het energieverbruik
 Het zorg ervoor dat uw slimmer om gaat met de stroomcapaciteit
 Het bespaard u in kosten
 U weet welke apparaten de grootverbruikers zijn
 Helpt met het reduceren van uw verbruik

Elektra voor loods, kas en kantoor

Wij verzorgen uw complete elektrische installatie voor loods, kas en kantoor. Uiteraard leveren wij alle mogelijke verdeel- en besturingskasten voor pompen en motoren, etc. Tevens leveren wij back-up voorzieningen en aggregaten voor noodstroomvoorziening.

Mocht u vragen hebben of afspraak willen maken neem dan gerust contact met ons op.