Werken bij Mastop

Werken bij Mastop

Werken bij Mastop Totaaltechniek staat gelijk aan werken bij een laagdrempelige organisatie met informele sfeer waar iedereen gelijk behandeld wordt. De deur bij de directeur en het hoofd personeelszaken is altijd open en alles is bespreekbaar. Als werknemer krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en worden eigen ideeën en eigen initiatief zelfs op prijs gesteld. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden.  Je zult samenwerken met gezellige collega’s voor het realiseren van uiteenlopende projecten. Met voldoening en trots sluiten we de werkweek gezamenlijk af met een borrel en wanneer het weer mogelijk is zo nu en dan een gezellige BBQ of ander uitje!

Ben jij op zoek naar die gave, afwisselende en uitdagende baan? Kom werken bij Mastop Totaaltechniek!

 

Wij zijn altijd op zoek naar handige en enthousiaste medewerkers!

Uitgelichte vacature:

Werkvoorbereider / planner
Wij zoeken een werkvoorbereider / planner om ons team te komen versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Heb jij een energieke en gedreven instelling en kun jij onder tijdsdruk positief, gefocust en nauwkeurig blijven?

Zoek niet verder en check deze vacature bij Mastop Totaaltechniek!

 

Functie werkvoorbereider / planner:

Je besteld aan de hand van de calculaties alle materialen en doet de projectplanning van de monteurs. Je controleert levertijden en draagt er zorg voor dat voor elke klus alle materialen, materieel en mensen tijdig en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Je probeert altijd op een integere manier de gunstigste prijs bij je inkopen te bedingen. Tijdens de uitvoering van de projecten meld je eventuele vertragingen en/of kostenoverschrijdingen en je zorgt er voor dat de planning wordt bijgesteld indien nodig. Het aansturen van onze service afdeling en het aannemen en inplannen van storingen behoort ook tot je taken. Je krijgt te maken met acute storingen en/of veranderingen waarbij het essentieel is om het overzicht te behouden. Je bent dus de spil in het bedrijf als het gaat om plannen! Je bent niet alleen aanspreekpunt voor onze monteurs, maar ook voor onze nationale én internationale klanten.

De meest voorkomende taken voor jou als werkvoorbereider / planner:

 • Samenstellen en bewaken van de projectplanning;
 • Zorg dragen voor een efficiënte personeelsbezetting;
 • Je verzorgt bestellingen en koopt materialen in;
 • Bespreken van de voortgang en eventuele wijzigingen in het bestek;
 • Het opnemen en inplannen van storingen;
 • Fungeren als aanspreekpunt.

Wie wij zijn?

Mastop Totaaltechniek is een veelzijdig en groeiend bedrijf. We maken uitdagende en innovatieve beregeningsinstallaties in binnen- en buitenland voor groenwanden, daktuinen en zwemparadijzen. We installeren klimaat- en substraatregelingen, pompunits en andere technische installaties. Wij zijn actief als technisch toeleverancier in de groensector en voor de (glas)tuinbouw. We bieden mooie oplossingen voor teeltvloeren, en windkeringen en zorgen voor wateropslag. Kortom: alles komt langs bij Mastop Totaaltechniek!

Werken bij Mastop Totaaltechniek staat gelijk aan werken bij een laagdrempelige organisatie met informele sfeer waar iedereen gelijk behandeld wordt. De deur bij de directeur en het hoofd personeelszaken is altijd open en alles is bespreekbaar. Als werknemer krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en worden eigen ideeën en eigen initiatief zelfs op prijs gesteld. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Je zult samenwerken met gezellige collega’s voor het realiseren van uiteenlopende projecten. Met voldoening en trots sluiten we de werkweek gezamenlijk af met een borrel en wanneer het weer mogelijk is zo nu en dan een gezellige BBQ of ander uitje!

Wie zoeken wij?

 • Je hebt werkervaring als werkvoorbereider of planner bij een technisch bedrijf;
 • Je bent een assertief, dynamisch en enthousiast persoon;
 • Je vind het leuk om samen te werken en bent dan ook een echte teamplayer;
 • Je bent stressbestendig en hebt een probleemoplossend vermogen. Als werkvoorbereider moet je effectief blijven presteren onder tijdsdruk. Je hebt sterk de behoefte om fouten of vergissingen te vermijden. Loopt een project toch niet volgens plan, meld een monteur zich ziek of blijken levertijden af te wijken, dan vindt je samen met collega’s, opdrachtgevers en/of leveranciers een passende oplossing;
 • Je kan accuraat plannen en organiseren, want je hebt dagelijks te maken met acute problemen of veranderingen en altijd met meerdere projecten tegelijk bezig; Je kan snel schakelen en bent in staat overzicht te creëren en te houden door hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden om zo de juiste keuze te maken van welke zaken voorrang moeten krijgen.
 • De druk is hoog, iedereen trekt aan je. Als planner moet je dan ook communicatief vaardig zijn om ideeën en meningen aan anderen duidelijk te maken. Het is relevant om gebruik te maken van duidelijke taal en er zeker van te zijn dat je boodschap ook helder aankomt. Heldere communicatie is hierbij cruciaal.
 • Je bent snel-lerend en leergierig en denkt proactief mee over hoe er een beter resultaat te behalen valt en wat de meest effectieve werkmethode is;
 • Ervaring met Syntess Atrium is een grote pré!
 • Affiniteit of ervaring in de groensector is een pré.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel zelfstandigheid;
 • Direct een vast contract met fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een marktconform salaris volgens functieniveau uit de CAO Metaal en Techniek;
 • Een smartphone voor zakelijk gebruik;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris;
 • Overuren uitbetaald in geld;
 • Pensioenregeling;
 • Elke week een gezellige vrijdagmiddag borrel;
 • Tussen kerst en oud en nieuw lekker vrij!

Herken jij je in bovenstaand profiel en zie je de functie van werkvoorbereider / planner bij Mastop Totaaltechniek zitten?

Waar wacht je dan op..

Solliciteer direct! 

Klik op onderstaande vacatures voor meer informatie.

 

Erkend leerbedrijf!

Wij zijn een erkend leerbedrijf dus ook voor een stageplek kan je bij ons terecht. Wij staan met ons bedrijf daarom ook bij leerbanenmarkt.nl en bij stagemarkt.nl

Erkend Leerbedrijf Keurmerk SBB