Mastop Totaaltechniek BV

Welkom bij Mastop Totaaltechniek BV

Mastop Totaaltechniek BV

Mastop Totaaltechniek BV is een veelzijdig bedrijf. We realiseren uitdagende irrigatiesystemen voor groenwanden, zwemparadijzen en daktuinen in binnen en buitenland. We installeren ook  teeltvloeren, windkeringen en zorgen voor wateropslag. Maar ook voor  bijvoorbeeld filters, pompunits, klimaat- en substraatregelingen, zonnepanelen en andere technische installaties bent u bij ons op het juiste adres. Als particulier kunt u bij ons terecht voor uw siertuinberegening of het plaatsen zonnepanelen.

Hoe we dat doen?

Met een team van hardwerkende enthousiastelingen met twee rechterhanden voor al uw water- en elektrotechniek! Als u een investering doet dan wilt u er natuurlijk ook rendement uit halen! Daarom zijn wij altijd een stapje voor op het gebied van kwaliteit en service. En om die reden zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij geloven in het gebruik van hoog-kwaliteit materialen. Gewoon omdat u nu eenmaal gaat voor een langdurig resultaat.

Mastop Totaaltechniek BV; Een goed begin voor een perfect eindresultaat!

Wij houden niet zo van grijze gebieden en onduidelijkheden. Dus werken wij samen met u aan een totaaloplossing. Van A tot Z en met één aanspreekpunt. Afvoeren, beregeningsleidingen, afstandsbeheer en elektravoorzieningen? Wij nemen het allemaal in één keer mee! Want zeg nou zelf. Een compleet pakket met één aanspreekpunt? Dat is namelijk pas echt effectief en efficiënt! En al gehoord van de voordelen van Irriview irrigatiesystemen met afstandsbeheer?

Mastop Totaaltechniek BV is ook dè technisch toeleverancier voor:

(Glas)tuinbouw
Boomkwekerij
Groenprojecten

 

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar handige en enthousiaste medewerkers!

Interesse in een baan of stage plek bij Mastop Totaaltechniek B.V.? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures via deze link