Mastop Totaaltechniek

Welkom bij Mastop Totaaltechniek

Mastop Totaaltechniek BV

Mastop Totaaltechniek is een veelzijdig bedrijf. We realiseren uitdagende irrigatiesystemen voor groenwanden, zwemparadijzen en daktuinen in binnen en buitenland. We installeren ook  teeltvloeren, windkeringen en zorgen voor wateropslag. Maar ook voor  bijvoorbeeld filters, pompunits, klimaat- en substraatregelingen, en technische installaties bent u bij ons op het juiste adres. Als particulier kunt u bij ons terecht voor uw siertuinberegening.

Hoe we dat doen?

Met een team van hardwerkende enthousiastelingen met twee rechterhanden voor al uw water- en elektrotechniek! Als u een investering doet dan wilt u er natuurlijk ook rendement uit halen! Daarom zijn wij altijd een stapje voor op het gebied van kwaliteit en service. En om die reden zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij geloven in het gebruik van hoog-kwaliteit materialen. Gewoon omdat u nu eenmaal gaat voor een langdurig resultaat.

Mastop Totaaltechniek; Een goed begin voor een perfect eindresultaat!

Wij houden niet zo van grijze gebieden en onduidelijkheden. Dus werken wij samen met u aan een totaaloplossing. Van A tot Z en met één aanspreekpunt. Afvoeren, beregeningsleidingen, afstandsbeheer en elektravoorzieningen? Wij nemen het allemaal in één keer mee! Want zeg nou zelf. Een compleet pakket met één aanspreekpunt? Dat is namelijk pas echt effectief en efficiënt! En al gehoord van de voordelen van Irriview irrigatiesystemen met afstandsbeheer?

Mastop Totaaltechniek is ook dè technisch toeleverancier voor:

(Glas)tuinbouw
Boomkwekerij
Groenprojecten

 

Wij zijn verhuisd!

Verhuisd naar Nieuw Pand

U kunt ons nu vinden op:

 

Frankrijklaan 9

2391 PX Hazerswoude-Dorp

 

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar handige en enthousiaste medewerkers!

Interesse in een baan of stage plek bij Mastop Totaaltechniek? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures via deze link