NIEUW: Mastop Totaaltechniek levert zonnepanelen voor de Tuinbouwsector!

Een nieuwe trend lijkt geboren: het opwekken van zonne-energie via panelen op kassen. Onder meer in Duitsland investeren steeds meer tuinders – vanwege de interessante subsidieregelingen – in zonnepanelen. Het helpt uw bedrijf niet alleen aan energiedoelstellingen te voldoen; ook kan het aanzienlijk schelen in energiekosten. Om onze klanten te kunnen voorzien in deze vraag is Mastop totaaltechniek bv vanaf vandaag officieel leverancier van hoogwaardige zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit.

De 5 belangrijkste voordelen:

1. De terugverdientijd van het zonnestroom systeem is ongeveer 10 jaar. De hoog rendement zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar mee.
2. De panelen kunnen eenvoudig op vrijwel elk dak worden geplaatst en vergen nauwelijks onderhoud.3. Ook als het bewolkt is, levert het zonnepaneel stroom.
4. Werkt via uw gewone stopcontact! Een omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom en is klaar voor levering aan het openbare elektriciteitsnet.
5. Een terug leveringsmeter houdt bij hoeveel kWh u produceert en hoeveel u daarvan aan het net levert.

Mastop totaaltechniek bv geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten, variërend van €1.436,73 (585 Wp ca 4m2 dakoppervlak en 480KWh p/jaar) tot €10.526,97 (4800 Wp ca 32m2 dakoppervlak en 4020KWh p/jaar).

Voor meer informatie over energie investeringsaftrek of andere financiële regelingen verwijzen wij u graag naar de website van Agentschap NL.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, aankoop of montage van zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Zie ook onze Nieuwsbrief-aug 2012