Mastop totaaltechniek irrigeert Paleisbrug voor gemeente Den Bosch

Irrigatie Paleisbrug 's-Hertogenbosch

Mastop totaaltechniek gaat de irrigatie van De Paleisbrug verzorgen. De voetgangersbrug wordt geheel ingericht als een park, inclusief beplanting en bomen. Mastop zal zorgdragen voor de controle van de vochthuishouding en irrigatie. In het project worden ca. 100 vochtsensoren verwerkt in 1000m2 beplanting.  Verschillende temperatuur sensoren zullen ervoor zorgen dat het project ook tijdens vorst automatisch wordt bijgestuurd.

De beplanting wordt verzorgd door Piet Oudolf.

Mastop realiseert Europa’s grootste groene geven in Birmingham

Bekijk hier het filmpje over Europa’s grootste groene gevel project wat vorig jaar door Mastop totaaltechniek is gerealiseerd in Birmingham!

Informatieavond zonnepanelen en zonne-energie groot succes!

Op woensdagavond 3 juli j.l. organiseerde Mastop Totaaltechniek een informatieavond over zonnepanelen en zonne-energie. Deze avond, voor zowel  bedrijven als particuliere woningeigenaren gaf praktische antwoorden op de vragen die er spelen rondom zonne-energie. Dat er veel behoefte is aan praktisch advies op dit gebied bleek al snel aan de grote opkomst.

 

(meer…)

Mastop organiseert informatieavond zonnepanelen en zonne-energie

Mastop totaaltechniek organiseert op woensdagavond 3 juli a.s. een informatieavond over zonnepanelen, en zonne-energie.

Veel mensen denken er aan om te investeren in deze schone energiebron, maar hebben geen helder beeld van de mogelijkheden en beperkingen. En hoe zit het met de opbrengst van je investering? Hoeveel (belasting)voordeel valt er te behalen?

(meer…)